Πολυμήχανο - Main Section

Πολυμήχανο - Main Component

 

company

Η εταιρεία μας (Αναστάσιος Δ. Σαρακατσάνος & ΣΙΑ ΕΕ με ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000169801000 δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον χώρο της παροχής υπηρεσιών και του εξοπλισμού καταστημάτων και γραφείων. Από το 1986, έχουμε οργανώσει χιλιάδες καταστήματα, γραφεία και επιχειρήσεις κάθε μορφής και αντικειμένου. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία μας και η συνεχής ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με την άμεση και ειλικρινή εξυπηρέτηση που παρέχουμε, μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην αγορά και να χτίζουμε πολυετείς σχέσεις με τους πελάτες μας.

Διαθέτουμε ταμειακά συστήματα νέας γενιάς, ζυγιστικά συστήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εμπορικά προγράμματα, συστήματα απογραφών και εποπτείας χώρων, ρολόγια παρουσίας προσωπικού, τηλεφωνικά κέντρα, εκτυπωτές και πολυμηχανήματα.

Οργανώσαμε ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο επισκευών και το στελεχώσαμε με μια πολυμελή ομάδα καταρτισμένων τεχνικών, εξουσιοδοτημένων από το Υπ. Οικονομικών. Συζητάμε και επιλέγουμε μαζί σας την καλύτερη λύση, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και βέβαια είμαστε πάντα και άμεσα κοντά σας, όποτε μας χρειαστείτε.

Στόχος μας είναι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας να συμβάλλουμε στη  μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας και της αποδοτικότητας των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, προτείνοντάς σας  τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις.

Πολυμήχανο - Bottom info